Niche Beauty -Huidinstituut


Huidverbetering en Wellness

Niche Beauty is gevestigd aan de Trasmolenlaan 8D in Woerden, in het prachtige pand van Beauty Center Woerden. U bent van harte welkom!

Bij Niche Beauty ligt de focus op huidverbetering en wellness. Niche Beauty is gevestigd in Beauty Center Woerden aan de Trasmolenlaan 8D in Woerden. In de salon wordt gewerkt met de fantastische producten van Dermalogica.

Als schoonheidsspecialiste zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u helemaal tot rust komt en dat u kunt genieten van een heerlijke behandeling om vervolgens met een stralende huid naar huis te gaan.

Niche Beauty maakt gebruikt van de produkten van Dermalogica.

Dermalogica is het product voor huidverbetering en is een no-nonsense merk wat geen geld uitgeeft aan mooie verpakkingen maar wel aan de ontwikkeling van goede huidverzorgingsproducten. De verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en er wordt niet getest op dieren. In de salon krijgt u een skin treatment wat afgestemd is op uw huidtype en de conditie van uw huid op dat moment. Het zijn geen standaard behandelingen en de producten die gebruikt worden kunnen per behandeling verschillen. Dit houdt het afwisselend en tegelijkertijd krijgt u een mooie en stralende huid!

Huidanalyse

Ken uw huid! Producten werken pas goed na een huidadvies. De producten kunnen nog zo goed zijn maar zonder een advies gericht op uw huidtype, huidconditie en uw persoonlijke wensen, haalt u er nooit een optimaal resultaat uit. Dus maak snel een afspraak om uw huid eens goed te laten bekijken. De huidanalyse is altijd gratis en is ook onderdeel van de gezichtsbehandelingen.

Gezichtsbehandelingen

Hoe is een behandeling met Dermalogica anders van een gewone schoonheidsbehandeling? De professionele behandelingen worden gepersonaliseerd en zijn elke keer anders, afhankelijk van uw huidconditie en uw eigen wensen. Er zijn verschillende behandelingen afgestemd op uw wensen en de conditie van uw huid. Kijk bij Prijslijst voor een uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden.

 

Openingstijden

Er wordt gewerkt op afspraak

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
14:00 - 21:00
Woensdag
13:00 - 17:00*
Donderdag
14:00 - 21:30
Vrijdag
13:00 - 17:00
Zaterdag**
10:00 - 17:00
Zondag
GESLOTEN

Even weken
** Oneven weken

Huidinstituut Niche Beauty - Gevestigd in Beauty Center Woerden Trasmolenlaan 8D 3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04

© 2020 Niche Beauty. All rights reserved