Niche Beauty -Huidinstituut

Huidverbetering en Wellness

Niche Beauty is gevestigd aan de Trasmolenlaan 8D in Woerden, in het prachtige pand van Beauty Center Woerden. U bent van harte welkom!

Bij Niche Beauty ligt de focus op huidverbetering en wellness. Niche Beauty is gevestigd in Beauty Center Woerden aan de Trasmolenlaan 8D in Woerden. In de salon wordt gewerkt met de fantastische producten van Aqua Organic en Dermalogica.

Als schoonheidsspecialiste zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u helemaal tot rust komt en dat u kunt genieten van een heerlijke behandeling om vervolgens met een stralende huid naar huis te gaan.

Niche Beauty maakt gebruikt van de produkten van Aqua Organic en Dermalogica.

Dermalogica is het product voor huidverbetering en is een no-nonsense merk wat geen geld uitgeeft aan mooie verpakkingen maar wel aan de ontwikkeling van goede huidverzorgingsproducten. De verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en er wordt niet getest op dieren. In de salon krijgt u een skin treatment wat afgestemd is op uw huidtype en de conditie van uw huid op dat moment. Het zijn geen standaard behandelingen en de producten die gebruikt worden kunnen per behandeling verschillen. Dit houdt het afwisselend en tegelijkertijd krijgt u een mooie en stralende huid!

Huidanalyse

Ken uw huid! Producten werken pas goed na een huidadvies. De producten kunnen nog zo goed zijn maar zonder een advies gericht op uw huidtype, huidconditie en uw persoonlijke wensen, haalt u er nooit een optimaal resultaat uit. Dus maak snel een afspraak om uw huid eens goed te laten bekijken. De huidanalyse is altijd gratis en is ook onderdeel van de gezichtsbehandelingen.

Gezichtsbehandelingen

Hoe is een behandeling met Aqua Organic of Dermalogica anders van een gewone schoonheidsbehandeling? De professionele behandelingen worden gepersonaliseerd en zijn elke keer anders, afhankelijk van uw huidconditie en uw eigen wensen. Er zijn verschillende behandelingen afgestemd op uw wensen en de conditie van uw huid. Kijk bij Prijslijst voor een uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Harsen

Haargroei is voor de meeste mensen een dagelijks of wekelijks terugkerende ergenis. Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht. Er wordt gebruik gemaakt van warme hars en de haartjes blijven tussen de drie tot zes weken weg. Na gemiddeld drie tot zes weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. De haartjes kunnen al geharst worden met een minimale lengte van 0,2 cm!

Openingstijden

Er wordt gewerkt op afspraak

Donderdag
14:00 - 21:30
Vrijdag*
13:00 - 21:00
Zaterdag**
10:00 - 17:00
Zondag
GESLOTEN

Even weken
** Oneven weken

Niche Beauty Dermalogica Aqua Organic Woerden

Huidinstituut
Niche Beauty

Gevestigd in Beauty Center Woerden

Trasmolenlaan 8D
3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04


© 2018 Niche Beauty. All rights reserved