Wat houdt deze peeling in?

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen rond het 30e levensjaar. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Omdat elke huid anders is, kan deze peeling volledig afgestemd worden op uw huid. Zo kan de peeling ingezet worden tegen fijne lijntjes, ace of hyperpigmentatie of een combinatie daarvan. Met deze meest krachtige en snelle peeling van Dermalogica kan uw eigen unieke professionele peeling samengesteld worden.

Resultaat 

Wat kunt u verwachten na een pro power peel behandeling? De huid kan er na de behandeling wat rood en geflusht uitzien en wat gevoeliger aanvoelen. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: droogte, prikkelingen, jeuk, irritatie, trekkerig en strakgespannen gevoel, peelen en schilfervorming. De tweede dag na de peeling kan pigment wat donkerder gekleurd zijn. De derde dag kan het peelen van de huid voorkomen rond de neus en mond, gevolgd door de wangen, voorhoofd, kaaklijn en hals.

De eerste 4 klanten die een behandeling met de Pro Power Peel boeken krijgen een GRATIS nazorg pakket t.w.v eur29,95. In dit pakket zitten hydraterende en kalmerende producten die  de eerste 2-3 dagen na de peeling thuis gebruikt kunnen worden gebruikt kunnen worden of totdat de huid geen tekenen van gevoeligheid of droogte meer ervaart. 

Behandelingen

De Pro Power Peel wordt toegepast tijdens de ProSkin Expert Active behandelingen van 30 en 60 minuten. Tijdens de ProSkin Expert Active 60 wordt ook gebruik gemaakt van het IonActiveSystem. Deze behandeling is de meest complete behandeling die er geboden wordt. Uw huid zal dan ook stralen!

Kuur

Om het resultaat te verlengen of om ervoor te zorgen dat uw huid op zijn best is tijdens de feestdagen, kunt u een kuur onderdaan van de ProSkin Expert Active 30 of 60. Dit kan een kuur zijn van 3 tot 6 week. Daarna kunt u deze behandeling ook ondergaan als 'onderhoudsbehandeling'. Hieronder staat een richtlijn wat de periode tussen de behandelingen kan zijn. In de salon wordt dit altijd besproken zodat u weet wat voor uw huid het best is. Welke kuurperiode voor u het best is wordt besproken nadat uw huid is bekeken. Op deze manier krijgt u advies op maat.

Huidconditie Periode
Veroudering, pigmentatie, acne, verstoppingen 2-4 weken
Gevoelige huid 3-4 werken
Normaal/Onderhoud  4+ weken

Pro Power Peel voorzorgrichtlijnen

 • U kunt zelf voorzorgmaatregelen treffen om een optimaal resultaat te bereiken met de Pro Power Peel. Dit doet u door:
 • Geen exfoliatie of vitamine A (Retinol) bevattende producten te gebruiken gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna. 
 • De huid extra te hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling.
 • Directe blootstelling aan zonlicht te vermijden 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna.
 • De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.
 • Niet te harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.Geen botox of injectables te gebruiken gedurende 7 dagen voorafgaand aan de peeling.
 • Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen te ondergaan zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende twee weken voorafgaand aan de peeling.
 • Geen gebruik te maken van Roaccutane gedurende zes maanden voorafgaand aan de peeling. 

De Pro Power Peel kan niet toegepast worden wanneer u

 • een cosmetische/medische procedure heeft ondergaan zoals laser, IPL, microdermabrasie of chemische peeling in de afgelopen twee weken
 • Botox of andere injecties heeft ontvangen in de afgelopen week
 • Retin-A heeft gebruikt in de afgelopen 48 uur
 • RoAccutane (isotretinoïne) heeft gebruikt in de afgelopen 6 maanden
 • bent gewaxt in de afgelopen 72 uur
 • een besmettelijke huidziekte of infectie heeft zoals een koortsblaas
 • Zwanger bent of borstvoeding geeft
 • Actieve huidaandoeningen heeft zoals eczeem rosacea etc. De gebieden waar dit actief is worden vermeden tijdens de behandeling.  

Nazorg

Ter bevordering van de resultaten is er een nazorg kit beschikbaar voor €29.95 wat u de eerste dagen na de behandeling kunt gebruiken. Daarna kunt u weer overstappen op uw normale huidverzorgingsroutine. 

Niche Beauty Dermalogica Aqua Organic Woerden

Huidinstituut
Niche Beauty

Gevestigd in Beauty Center Woerden

Trasmolenlaan 8D
3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04


© 2018 Niche Beauty. All rights reserved