• Prijslijst

  Prijslijst

 • Gezicht Gezicht
 • Wenkbrauwen & Wimpers Wenkbrauwen & Wimpers
 • Lichaamsbehandelingen Lichaamsbehandelingen
 • Harsen Harsen
 •  

  Dermalogica Skin Treatments

  Er worden behandelingen aangeboden die geheel gericht zijn op huidverbetering maar ook behandelingen waar gewerkt wordt aan het verminderen van stress door middel van massages. Dit zijn de Skin & Wellness treatments. De skin treatments kunnen ook uitgebreid worden met een cosmetisch bindweefselmassage om een nog beter resultaat te bereiken!

  Face Mapping®
  Wilt u een goed huidadvies? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Indien u producten van Dermalogica wilt aanschaffen is het raadzaam om ook een afspraak te maken voor een Gratis Face Mapping zodat u de goede producten aankoopt voor uw huid.

  Skin Treatments
  Er zijn verschillende soort skin treatments, afhankelijk van de behoefte van uw huid en eventueel stress-level.

  Deze behandelingen zijn gericht op huidverbetering:

  MicroZone Treatment Clear voor de Jeugd
  Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de jeugd. De puistjes die kunnen ontstaan in de puberteit zijn heel vervelend voor degenen die ermee te maken krijgen. De ClearStart lijn van Dermalogica is speciaal ontwikkeld voor de tienerhuid en zorgt voor de reductie van de aanmaak van talg en werkt ontsmettend zonder dat de huid uitdroogt. Naast de behandeling krijgt u een advies mee voor de verzorging van uw huid thuis.

  Microzone
  Een MicroZone is een korte en doeltreffende behandeling van 25 minuten. Een microZone geeft de huid een snelle boost en de oppepper die het nodig heeft. Of je nu wilt werken aan het verminderen van onzuiverheden, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan, of roodheid en gevoeligheid wilt verminderen: een MicroZone treatment is altijd op maat gemaakt en wordt volledig afgestemd op uw huidwens en -behoefte.

  Dermalogica Acne Treatment voor volwassenen
  Acné komt niet alleen voor bij jongeren maar ook bij volwassenen. Voor de tieners is er de speciale MicroZone Clear Start behandeling. Voor acné bij volwassenen wordt de productlijn die speciaal is ontwikkeld tegen volwassenen acné van Dermalogica gebruikt. Helaas is acné niet na 1 behandeling verdwenen dus een kuur is aan te raden. Samen met jou stel ik een behandelplan op en de behandelingen worden elke keer aangepast naar wat jouw huid op dat moment nodig heeft om zo het beste resultaat te behalen.

  Dermalogica Treatment 45 minuten
  Deze behandeling is geheel gericht op het verkrijgen van een zuivere en gehydrateerde huid. Na de intake wordt samen besproken wat de wensen zijn en wordt de huid behandeld met de producten van Dermalogica.

  Dermalogica Treatments - geen Stress!

  Stress is vaak de boosdoener voor problemen met de huid, daarom zijn een aantal behandelingen gericht op zowel huidverbetering als op het verminderen van stress:

  Dermalogica Treatment 60 minuten
  Een uur aan weldaad voor uw huid, geheel gericht op een zuivere en gehydrateerde huid. Na de intake wordt samen besproken wat de wensen zijn en wordt de huid behandeld met de producten van Dermalogica. Naast het verbeteren of verzorgen van de huid kunt u ook kiezen uit 1 Touch Therapy massage en/of het epileren van de wenkbrauwen. Het is aan te raden met deze behandeling te beginnen

  Dermalogica Anti-Age Treatment
  Een ruim uur aan weldaad voor uw huid, geheel gericht op het tegengaan van huidveroudering. Na de intake wordt samen besproken wat uw wensen zijn en wordt de huid behandeld met de Age-Smart producten van Dermalogica. Deze producten zorgen voor het vertragen en terugdraaien van het verouderingsproces. Naast het verbeteren of verzorgen van de huid mag u zelfs kiezen uit 2 Touch Therapy massages en/of het epileren/verven van de wenkbrauwen.

  Dermalogica Anti-Age Luxe Treatment
  De ultieme ervaring op het gebied van huidverbetering en wellness. Een extra lange variant van de 'Dermalogica Anti-Age Treatment inclusief rugmassage en keuze uit 2 Touch Therapy massages en/of het epileren/verven van de wenkbrauwen! U bent het waard!

  Dermalogica Ion Active Skin Treatment en Ion Active Luxe Skin Treatment
  De ultieme ervaring op het gebied van huidverbetering en wellness. Tijdens deze treatments van 75 of 90 minuten wordt uw huid behandeld met het IonActive Systeem, dit maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan uw persoonlijke huidbehoefte. Daarnaast worden ook u wenkbrauwen geëpileer en/of geverfd. Ook kan de bovenlip geharsd worden. Samen met u wordt de inhoud van de behandeling besproken.

  BioSurface Peel
  Voordat u deze peeling kunt ondergaan kunt u het best eerst al een aantal behandelingen in de salon hebben ondergaan. De reden daarvoor is dat u dan gewend bent aan de ingredienten die Dermalogica gebruikt. Uw huid wordt altijd van te voren gecontroleerd en u gaat eerst, samen met de Skin Specialist, een gesprek voeren over uw huid. Zo krijgt u het beste resultaat. Lees hier alles over de BioSurface Peel.

  IonActive Treatment
  Het IonActive™ System is een 45 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan uw persoonlijke huidbehoefte. Uw huid wordt altijd van te voren gecontroleerd en u gaat eerst, samen met de Skin Specialist, een gesprek voeren over uw huid. Zo krijgt u het beste resultaat. Lees hier alles over deze huidverbeterende behandeling.

  Cosmetisch bindweefselmassage
  Deze massage is te boeken icm een Dermalogica Skin Treatment.

  Een cosmetische bindweefselmassage in het gezicht stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

  Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Een slechte doorbloeding kunnen de oorzaak zijn van o.a. rimpels, verklevingen of acne. De celwanden nemen van minder goed voedingsstoffen op en kunnen de afvalstoffen minder goed afvoeren. De cosmetisch bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie en optimaliseert daardoor de de huidconditie

  Kadobon
  Wilt u een kadobon kopen? Dat is mogelijk voor het bedrag wat u wilt. U kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kadobon ligt dan klaar voor u op het afgesproken tijdstip.

  Behandeling Tijdsduur Prijs
  Face Mapping®   GRATIS
  MicroZone Clear Start Jeugd *NIEUW*   25 minuten 29
  MicroZone   25 minuten 33
  Dermalogica skin treatment 45 minuten   45 minuten 55
  Dermalogica skin treatment Acne   45 minuten 59
  Dermalogica Treatment 60 minuten   60 minuten 65
  Dermalogica Anti-Age Treatment   75 minuten 79
  Dermalogica Ion-Active Skin Treatment   75 minuten 89
  Dermalogica Anti-Age Luxe Treatment   90 minuten 99
  Dermalogica Ion-Active Luxe Skin Treatment   90 minuten 109
  Cosmetische bindweefselmassage gezicht icm met een Skin Treatment 29
  BioSurface Peel   50 minuten 79,00
      Kuur van 3 keer 213,00 10% KORTING
      Kuur van 6 keer 403,00 15% KORTING
  IonActive   45 minuten 79,00
      Kuur van 3 keer 213,00 10% KORTING
      Kuur van 6 keer 403,00 15% KORTING
  Combinatie BioSurfacePeel en IonActive    Neem contact op voor persoonlijk advies
 •  

  Wenkbrauwen & Wimpers

  Behandeling Prijs
  Epileren – bijwerken 15
  Epileren – nieuw model 17
  Wenkbrauwen verven 13
  Wimpers verven 15
 •  

  Dermalogica Touch Therapy

  Deze massage van de rug is alleen te boeken in combinatie met een gezichtsbehandeling

  Behandeling Tijdsduur Prijs
  Touch Therapy back (korte massage van de rug)   15 minuten 19

   

  Dermalogica hand anti aging

  Tijdens de behandeling wordt gewerkt op celvernieuwing, (voorkoming van) pigmentatie en het voeden en hydrateren van de huid. Uw handen worden eerst gereinigd, daarna behandeld met een peeling gericht op celvernieuwing en verheldering van de huid. Het masker met vitaminen en peptides wordt ingemasseerd. Natuurlijk wordt de de behandeling afgesloten met de juiste vezorging gericht op hydratatie, verheldering en verstevinging van de huid van uw handen. Deze behandeling is los te boeken of in combinatie met een gezichtsbehandeling.

  Behandeling Tijdsduur Prijs
  Verzorgende behandeling voor de handen   25 minuten 33
 •  

  Harsen

  Behandeling Prijs
  Bovenlip 10
  Kin 10
  Onderlip 10
  Kaak 10
  Wangen 15
  Hele gelaat (onder-en bovenlip, kin, kaak en wangen) 40
  Oksels 22
  Onderarmen 23
  Bovenarmen 20
  Hele armen 40
  Bikinilijn 22
  Brazilian (vrouwen) incl bilnaad 45
  Nek (vrouwen) 10
  Nek (mannen) 15
  Onderbenen (tot boven de knie) 30
  Bovenbenen (vanaf knie) 30
  Onder- en bovenbenen 59
  Buik (dames) 15
  Buik (heren) 25
  Borst 35
  Rug (redelijk behaard) 43
  Rug (zwaar behaard) 53
 • Boek nu

Huidinstituut
Niche Beauty - Dermalogica, is gevestigd aan de
Meulmansweg 14, 3441AT Woerden
030 743 09 30
info@nichebeauty.nl

Boek nu

© 2018 Niche Beauty. All rights reserved

Privacyverklaring