Afspraak

U bent van harte welkom

Een standaardbehandeling bij Niche Beauty is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve producten van Cosmedix maken van elk bezoek aan Niche Beauty in Woerden een bijzondere en complete belevenis. U kunt een afspraak maken voor meerdere behandelingen. Deze behandelingen kunt u bij 'kies diensten'  aanvinken. Ze worden dan aansluitend ingeboekt.

Gezien de omstandigheden rondom Corona worden er in de salon een aantal regels gehanteerd voor uw en onze veiligheid en om zo bij te dragen aan het tegen gaan van verspreiding van het virus. U wordt vriendelijk verzocht deze in acht te nemen. Dank u wel!


Er wordt gewerkt op afspraak

Maandag
10:00 - 17.00
Dinsdag
14:00 - 21:00
Woensdag*
13:00 - 17:00
Donderdag
14:00 - 21:00
Vrijdag
13:00 - 17:00
Zaterdag**
10:00 - 17:00
Zondag
GESLOTEN

* Even weken
** Oneven weken


Cadeaubon

Wil je een cadeaubon kopen? Dit kan online dmv de knop rechtsonder. U ontvangt dan een digitale cadeaubon. Indien het bedrag wat u wenst er niet bij staat of u wilt een cadeaubon in cadeauverpakking,  stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin uw naam, telefoonnummer, het bedrag waarvoor u de cadeaubon wilt en voor wie deze is. In overleg kunt u de cadeaubon afhalen of het wordt naar u opgestuurd.

Pinnen

U kunt met pin betalen in de salon. MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron en American Express worden geaccepteerd.

Huidinstituut Niche Beauty - Gevestigd in Beauty Center Woerden Trasmolenlaan 8D 3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04

© 2020 Niche Beauty. All rights reserved