• Maak een afspraak

    Maak een afspraak

U bent van harte welkom

Een standaardbehandeling bij Niche Beauty is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve producten van Dermalogica maken van elk bezoek aan Niche Beauty in Utrecht een bijzondere en complete belevenis.

Er wordt gewerkt op afspraak

Meerdere behandelingen

Indien u een afspraak wilt maken voor meerdere behandelingen dan kunt u kijken bij ‘combinatie afspraken’. Mocht de combinatie die u wilt boeken er niet bij staan dan kunt u alvast een afspraak inplannen voor een van de gewenste behandelingen en erbij vermelden welke extra behandelingen u graag wilt boeken. U ontvangt daar een aparte bevestiging over. Ook kunt u even bellen of een sms/app sturen naar 06 46715204. U kunt met pin betalen in de salon met MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron en American Express.

Cadeaubon

Wil je een cadeaubon kopen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin uw naam, telefoonnummer, het bedrag waarvoor u de cadeaubon wilt en voor wie deze is. In overleg kunt u de cadeaubon afhalen of het wordt naar u opgestuurd.

Pinnen

Pinnen

U kunt met pin betalen in de salon. MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron en American Express worden geaccepteerd.

Huidinstituut
Niche Beauty - Dermalogica, is gevestigd aan de
Meulmansweg 14, 3441AT Woerden
030 743 09 30
info@nichebeauty.nl

Boek nu

© 2018 Niche Beauty. All rights reserved

Privacyverklaring