Huidverbetering met Cosmedix

Waarom COSMEDIX Uniek is

COSMEDIX is anders dan andere huidverzorgings CATEGORIEËN op de markt vanwege onze toewijding in het gebruik van de meest pure ingrediënten voor de huid to using. We nemen geen snellere routes door te formuleren met agressieve, irriterende sleutel ingrediënten. In plaats daarvan biedt COSMEDIX de hoogste kwaliteit van professionele behandelingen en producten voor thuis. Retinoïden staan bekend om de krachtige huidverjongende,- en huidverbeterende voordelen. Ze activeren het vernieuwingsproces van de huid door een signaal af te geven aan de celkern; terwijl de AHA’s de verbindingen tussen verhoornde huidcellen oplost. Dit zijn 2 verschillende mechanismes die elkaar aanvullen wanneer ze in combinatie worden gebruikt. Retinol en AHA’s helpen beide bij het verbeteren van het huidversnieuwingsproces. Het resultaat: een zichtbaar stralende, jonger en gezonder uitziende huid. 

H E T  C O M B I N E R E N  V A N  R E T I N O L  &  METABOLISCHE PEELS

Waarom COSMEDIX Uniek is COSMEDIX is anders dan andere huidverzorgings CATEGORIEËN op de markt vanwege onze toewijding in het gebruik van de meest pure ingrediënten voor de huid to using. We nemen geen snellere routes door te formuleren met agressieve, irriterende sleutel ingrediënten. In plaats daarvan biedt COSMEDIX de hoogste kwaliteit van professionele behandelingen en producten voor thuis. Retinoïden staan bekend om de krachtige huidverjongende,- en huidverbeterende voordelen. Ze activeren het vernieuwingsproces van de huid door een signaal af te geven aan de celkern; terwijl de AHA’s de verbindingen tussen verhoornde huidcellen oplost. Dit zijn 2 verschillende mechanismes die elkaar aanvullen wanneer ze in combinatie worden gebruikt. Retinol en AHA’s helpen beide bij het verbeteren van het huidversnieuwingsproces. Het resultaat: een zichtbaar stralende, jonger en gezonder uitziende huid

Huidverbetering met Cosmedix

Cosmedix gezichtsbehandeling

Tijdens de luxueuze Facial worden de producten altijd afgestemd op de behoefte van de huid en uw wensen. Dit wordt van te voren besproken.

In het kort bevat de gezichtsbehandeling een dubbele reiniging, peeling, extracties (indien nodig), masker en massage. De behandeling wordt afgesloten met producten afgestemd op uw huid.

Het is ook mogelijk om deze behandeling uit te breiden met een Level 1 of 1+Peeling van de COSMEDIX professionele Peelings.*

Om een nog beter resultaat te bereiken kunt u ook een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling incl. bindweefselmassage of zowel een peeling als een bindweefselmassage.

*Om de level 1+ peeling te ondergaan is minimaal 4 weken een voorbereiding van de huid nodig met Cosmedix serum16 of Define

Peelings met Cosmedix

Cosmedix biedt verschillende peelings beginnend bij Level 1 en gaat tot de meest geavanceerde level 4. De level 1 peeling kan uitgevoerd zonder dat de huid is voorbereid met rentinol van Cosmedix. Vanaf level 1+ moet de huid voorbereid zijn met retinol. Indien u nu al begint met het thuisgebruik van de producten van Cosmedix is uw huid straks klaar voor de peelings in de salon! Vraag naar uw persoonlijke huidadvies en de details van deze peelings in de salon.

Wat voor Peelings worden er gebruikt?

De verschillende peelings bevatten oa Melkzuur, Retinol, AHA en BHA zuren, Anti-oxidanten, Vitamine C en zijn gericht op reductie van lijntjes en hyperpigmentatie, huidslapte en het verbeteren van de aanmaak van collageen en elastine. Doordat de peelings het best in kuurvorm (om de 4,6 of 8 weken) gegeven kunnen worden bereikt u een prachtig resultaat zonder downtime. Altijd een stralende huid met Cosmedix!

Eerst even uitproberen?

Er zijn Cosmedix SkinKits verkrijgbaar bij Niche Beauty voor €85 zodat u een maand de producten kunt proberen. In overleg wordt de beste kit uitgezocht. Bij de kit wordt een uitleg meegegeven zodat u het thuis nog eens rustig na kunt lezen.

Huidinstituut Niche Beauty - Gevestigd in Beauty Center Woerden Trasmolenlaan 8D 3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04

© 2020 Niche Beauty. All rights reserved