Dermalogica Skin Treatments

Er worden behandelingen aangeboden die geheel gericht zijn op huidverbetering maar ook behandelingen waar gewerkt wordt aan het verminderen van stress door middel van massages. Dit zijn de Skin & Wellness treatments. De skin treatments kunnen ook uitgebreid worden met een cosmetisch bindweefselmassage om een nog beter resultaat te bereiken!

Huidanalyse (Face Mapping®)

Wilt u een goed huidadvies? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Indien u producten van Dermalogica wilt aanschaffen is het raadzaam om ook een afspraak te maken voor een Gratis huidanalyse zodat u de goede producten aankoopt voor uw huid.

Deze afspraak kunt u maken voor huidadvies op basis van de producten van Dermalogica.

Indien u een afspraak heeft gemaakt voor een gezichtsbehandeling, krijgt u altijd een uitgebereide huidanalyse tijdens uw eerste afspraak. Gedurende de daarop volgende behandelingen wordt ook altijd bespoken wat op dat moment het best is voor uw huid.

Skin Treatments
Er zijn verschillende soort skin treatments, afhankelijk van de behoefte van uw huid en eventueel stress-level.

Deze behandelingen zijn gericht op huidverbetering.

ProSkin30  treatment - 30 minuten
De ProSkin treatment is een korte en doeltreffende behandeling van 30 minuten. Het geeft de huid een snelle boost en de oppepper die het nodig heeft. Of je nu wilt werken aan het verminderen van onzuiverheden, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan, of roodheid en gevoeligheid wilt verminderen: deze treatment is altijd op maat gemaakt en wordt volledig afgestemd op uw huidwens en -behoefte.

ProSkin45 treatment - 45 minuten
Deze behandeling is geheel gericht op het verkrijgen van een zuivere en gehydrateerde huid. Na de intake wordt samen besproken wat de wensen zijn en wordt de huid behandeld met de producten van Dermalogica.

Dermalogica Treatments - geen Stress!

Stress is vaak de boosdoener voor problemen met de huid, daarom zijn een aantal behandelingen gericht op zowel huidverbetering als op het verminderen van stress:

ProSkin60 treatment - 60 minuten
Een uur aan weldaad voor uw huid, geheel gericht op een zuivere en gehydrateerde huid. Na de intake wordt samen besproken wat de wensen zijn en wordt de huid behandeld met de producten van Dermalogica. Naast het verbeteren en verzorgen van de huid kunt u ook kiezen uit verschillende touch therapies (massages). Het harsen/of het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip is inbegrepen. 

ProSkin75 of ProSkin 90 Agesmart treatment - 75 of 90 minuten
Een ruim uur aan weldaad voor uw huid, geheel gericht op het tegengaan van huidveroudering. Na de intake wordt samen besproken wat uw wensen zijn en wordt de huid behandeld met de Age-Smart producten van Dermalogica. Deze producten zorgen voor het vertragen en terugdraaien van het verouderingsproces. Tijdens de behandeling kunt u kiezen uit verschillende touch therapies (massages) en is het epileren/harsen van de wenkbrauwen, het verven van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip is inbegrepen.

ProSkin45 of ProSkin75 Expert Active (Pro Power Peel)

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen rond het 30e levensjaar. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Omdat elke huid anders is, kan deze peeling volledig afgestemd worden op uw huid. Zo kan de peeling ingezet worden tegen fijne lijntjes, ace of hyperpigmentatie of een combinatie daarvan. Met deze meest krachtige en snelle peeling van Dermalogica kan uw eigen unieke professionele peeling samengesteld worden. De Pro Power Peel wordt toegepast tijdens de ProSkin Expert Active behandelingen van 45 en 75 minuten. Tijdens de ProSkin Expert Active 75 wordt ook gebruik gemaakt van het IonActiveSystem. Deze behandeling is de meest complete behandeling die er geboden wordt. Uw huid zal dan ook stralen!

Huidinstituut Niche Beauty - Gevestigd in Beauty Center Woerden Trasmolenlaan 8D 3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04

© 2020 Niche Beauty. All rights reserved