Dermalogica Proskin gezichtsbehandelingen

Kennismakingsbehandeling met Dermalogica - ook incl. starterkit

Voor elk huidtype of conditie is er een oplossing en behandeling. Komt u voor het eerst voor een behandeling dan kunt u kiezen uit 3 kennismakingsbehandelingen. De kennismakingsbehandeling is geschikt voor alle huidtypes en -condities.

  • Kennismakingsbehandeling Basis, incl huidanalyse zonder starterkit
  • Kennismakingsbehandeling Compleet, incl huidanalyse en starterkit van Dermalogica 
  • Kennismakingsbehandleing AgeSmart, incl huidanalyse en AgeSmart starterkit van Dermalogica

De laatste is aantrekkeling indien u gelijk wilt gaan werken aan het vertragen en terugdraaien van huidveroudering.

Wat kunt u verwachten van een kennismakingsbehandeling?

We beginnen met een huidanalyse (Face Mapping®) zodat het huidtype en conditie worden bepaald en uw wensen kunnen worden besproken. Hierdoor bent u altijd zeker van de juiste behandeling. De kennismakingsbehandeling bestaat o.a. uit een dubbele reiniging, exfoliatie (peeling), extracties (indien nodig) en een masker incl keuze uit verschillende massages. De behandeling wordt afgesloten met een huidverzorging voor de dag of nacht en is afgestemd op uw huid en afhankelijk van het tijdstip van de behandeling. De kennismakingsbehandeling wordt afgesloten met een productadvies en bij de kennismakingsbehandeling Compleet en AgeSmart ontvangt u een starterkit met producten van Dermalogica. Zo kunt u gelijk beginnen met een goede verzorging voor thuis.

Bij elke volgende ProSkin behandeling wordt altijd de conditie van uw huid en uw wensen besproken. Zo is elke behandeling afgestemd op wat op dat moment het best is voor uw huid.

Proskin gezichtsbehandelingen

Na de kennismakingsbehandling kunt u kiezen uit de volgende behandelingen.

Deze zijn geheel gericht op huidverbetering en vanaf de ProSkin60 ook gericht op het verminderen van stress door middel van massages. De skin treatments kunnen ook uitgebreid worden met een cosmetisch bindweefselmassage of Pro Power Peel (dieptepeeling) om een nog beter resultaat te bereiken!

Huidanalyse (Face Mapping®)

Wilt u een goed huidadvies? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Indien u producten van Dermalogica wilt aanschaffen is het raadzaam om ook een afspraak te maken voor een Gratis huidanalyse zodat u de goede producten aankoopt voor uw huid.

ProSkin30  treatment - 30 minuten

De ProSkin treatment is een korte en doeltreffende behandeling van 30 minuten. Het geeft de huid een snelle boost en de oppepper die het nodig heeft. Of je nu wilt werken aan het verminderen van onzuiverheden, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan, of roodheid en gevoeligheid wilt verminderen: deze treatment is altijd op maat gemaakt en wordt volledig afgestemd op uw huidwens en -behoefte.

ProSkin45 treatment - 45 minuten
Deze behandeling is geheel gericht op het verkrijgen van een zuivere en gehydrateerde huid. Na de intake wordt samen besproken wat de wensen zijn en wordt de huid behandeld met de producten van Dermalogica.

Dermalogica Treatments - geen Stress!

Stress is vaak de boosdoener voor problemen met de huid, daarom zijn een aantal behandelingen gericht op zowel huidverbetering als op het verminderen van stress:

ProSkin60 treatment - 60 minuten
Een uur aan weldaad voor uw huid, geheel gericht op een zuivere en gehydrateerde huid. Na de intake wordt samen besproken wat de wensen zijn en wordt de huid behandeld met de producten van Dermalogica. Naast het verbeteren en verzorgen van de huid kunt u ook kiezen uit verschillende touch therapies (massages). Het harsen/of het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip is inbegrepen. 

ProSkin75 of ProSkin 90 Agesmart treatment - 75 of 90 minuten
Een ruim uur aan weldaad voor uw huid, geheel gericht op het tegengaan van huidveroudering. Na de intake wordt samen besproken wat uw wensen zijn en wordt de huid behandeld met de Age-Smart producten van Dermalogica. Deze producten zorgen voor het vertragen en terugdraaien van het verouderingsproces. Tijdens de behandeling kunt u kiezen uit verschillende touch therapies (massages) en is het epileren/harsen van de wenkbrauwen, het verven van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip is inbegrepen.

Pro Power Peel

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen rond het 30e levensjaar. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Omdat elke huid anders is, kan deze peeling volledig afgestemd worden op uw huid. Zo kan de peeling ingezet worden tegen fijne lijntjes, ace of hyperpigmentatie of een combinatie daarvan. Met deze meest krachtige en snelle peeling van Dermalogica kan uw eigen unieke professionele peeling samengesteld worden. De Pro Power Peel kan worden toegevoegd aan de ProSkin gezichtsbehandelingen vanaf 45 minuten. Indien u deze toevoegd aan de ProSkin75 AgeSmart of Proskin90 Agesmart behandeling, wordt er ook gebruik gemaakt van het IonActiveSystem. Deze serums zijn de meest active serums die Dermalogicca biedt en worden alleen in de salon gebruikt. Uw huid zal dan ook stralen!

Deze peeling kan in combinatie met een Dermalogica ProSkin gezichtsbehandeling geboekt worden (vanaf ProSkin45)

Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage in het gezicht stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Een slechte doorbloeding kan de oorzaak zijn van o.a. rimpels, verklevingen of acne. De celwanden nemen van minder goed voedingsstoffen op en kunnen de afvalstoffen minder goed afvoeren. De cosmetisch bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie en optimaliseert daardoor de de huidconditie.

De cosmetisch bindweefselmassage zorgt voor:

-Verbetering van de huidconditie, structuur en teint;
-Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid;
-Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens.

Deze bindweefselmassage kan in combinatie met een Dermalogica ProSkin gezichtsbehandeling geboekt worden.


Huidinstituut Niche Beauty - Gevestigd in Beauty Center Woerden Trasmolenlaan 8D 3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04

© 2020 Niche Beauty. All rights reserved