COSMEDIX en Dermalogica

Bestel Dermalogica online

Er worden geen behandelingen meer gegeven met Dermalogica voor nieuwe Klanten maar u kunt wel producten aanschaffen van Dermalogica.

Bestel uw Dermalogica producten online bij Niche Beauty Huidinstituut!

Bestel Cosmedix online

Voor advies kunt u altijd een afspraak maken voor een huidscan met OBSERVE 520x incl productadvies bij Niche Beauty.

Wilt u online producten van Cosmedix bestellen dan kan dat via https://cosmedixskincare.nl. Vermeld bij 'bestellingsnotitie' dat u klant bent bij Niche Beauty. De spaarpunten worden dan bijgeschreven bij uw Niche Beauty account.

The Moment Your Skin Changed. Forever

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Ken jouw huid

Jouw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele skin therapist. Dat is niet zo moeilijk, want er zijn er maar liefst 100.000 in ruim 80 landen, dus er moet er wel een bij jou om de hoek zitten. Een Dermalogica skin therapist beschikt over Face Mapping, een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. De schoonheidsspecialist kan je een advies op maat geven hoe je de huid moet verzorgen.

Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief  mee werken. Het wordt tijd dat je alles over jouw huid te weten komt

Huidinstituut Niche Beauty - Gevestigd in Beauty Center Woerden Trasmolenlaan 8D 3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04

© 2020 Niche Beauty. All rights reserved