Waarom COSMEDIX Uniek is; het combineren van Retinol & Metabolische Peels

COSMEDIX is anders dan andere huidverzorgingsproducten op de markt vanwege hun toewijding in het gebruik van de meest pure ingrediënten voor de huid. Ze nemen geen snellere routes door te formuleren met agressieve en irriterende ingrediënten. In plaats daarvan biedt COSMEDIX de hoogste kwaliteit van professionele behandelingen en producten voor thuis.
Retinol staat bekend om de krachtige huidverjongende,- en huidverbeterende voordelen. Ze activeren het vernieuwingsproces van de huid door een signaal af te geven aan de celkern; terwijl de AHA’s de verbindingen tussen verhoornde huidcellen oplost. Dit zijn 2 verschillende mechanismes die elkaar aanvullen wanneer ze in combinatie worden gebruikt. Retinol en AHA’s helpen beide bij het verbeteren van het huidversnieuwingsproces. Het resultaat: een zichtbaar stralende, jonger en gezonder uitziende huid.

Cosmedix gezichtsbehandeling incl peelings

Tijdens de luxueuze Facial worden de producten altijd afgestemd op de behoefte van de huid en uw wensen. Dit wordt van te voren besproken. In het kort bevat de gezichtsbehandeling een dubbele reiniging, peeling, extracties (indien nodig), masker en massage. De behandeling wordt afgesloten met producten afgestemd op uw huid. Het is ook mogelijk om deze behandeling uit te breiden met een Level 1 of 1+Peeling van de COSMEDIX professionele Peelings.*

Om een nog beter resultaat te bereiken kunt u ook een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling incl. SystemTouch bindweefselmassage incl peeling.

*Om de level 1+ peeling te ondergaan is minimaal 4 weken een voorbereiding van de huid nodig met Cosmedix serum16 of Define.

Wat voor Peelings worden er gebruikt?

De verschillende peelings bevatten oa Melkzuur, Retinol, AHA en BHA zuren, Anti-oxidanten, Vitamine C en zijn gericht op reductie van lijntjes en hyperpigmentatie, huidslapte huid en het verbeteren van de aanmaak van collageen en elastine. Doordat de peelings het best in kuurvorm (om de 4,6 of 8 weken) gegeven kunnen worden bereikt u een prachtig resultaat zonder downtime. Altijd een stralende huid met Cosmedix!

Eerst even uitproberen?

Er zijn Cosmedix SkinKits verkrijgbaar bij Niche Beauty voor €89 zodat u een maand de producten kunt proberen. In overleg wordt de beste kit uitgezocht. Bij de kit wordt een uitleg meegegeven zodat u het thuis nog eens rustig na kunt lezen.