Relaxen terwijl er wordt gewerkt aan huidverbetering; de nieuwe COSMEDIX System Touch behandeling bij Niche Beauty!

De Cosmedix SystemTouch is een bindweefselmassage wat speciaal voor Cosmedix Nederland is ontwikkeld. Het is zo samengesteld dat deze samenwerkt met de producten van Cosmedix zodat u een nog beter resultaat bereikt. Door de zachte maar zeer effectieve manier van behandelen bereik je een geweldig resultaat met een hoog percentage aan ingrediënten maar met een stralende en rustige huid als resultaat.

U ervaart harmonie, intensiteit & zichtbaar resultaat.

Kenmerkend voor de Cosmedix SystemTouch behandeling is de rustige, statische en diepgaande compressie waarmee het bindweefsel in het gelaat en decollete op rek wordt gebracht. Daar waar de rek op wordt uitgeoefend wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Deze toename van energie stimuleert de cellen van het bindweefsel (fibroblasten) om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Zo wordt het onderhuids bindweefsel soepeler, flexibeler, sterker en vitaler en dat is voelbaar en zichtbaar in uw huid!

Wat is het verschil met een bindweefselmassage

De gewone bindweefselmassage werkt ook op een stevige en stralende huid en is meer gericht op het opheffen van verklevingen. Indien deze verklevingen zijn verdwenen kun je dmv bindweefselmassage ervoor zorgen dat dit zo blijft. Daarnaast werkt de peeling beter doordat de doorbloeding van de huid is gestimuleerd. Echter, de peeling kan maar tot een bepaalde sterkte icm een bindweefselmassage uitgevoerd worden. De Cosmedix System Touch behandeling is een geadvanceerde manier van Bindweefselmassage wat gecombineerd kan worden met sterktere peelings, zelfs met een Level 4 peeling.

Buccalmassage

Buccalmassage is een massage gericht op de spieren van de wangen en rondom de mond. Deze worden van 2 kanten gemasseerd, vanuit de mondholte en de wangen zelf. Zo wordt het spier- en bindweefsel vanuit twee kanten aangepakt. Dit zorgt voor versteviging van het spierweefsel waardoor de huid wordt gelift. De combinatie van SystemTouch bindweefselmassage met de Buccalmassage zorgt voor een extra goed resultaat.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Vanaf het begin tot het eind ervaart u een rustgevende behandeling met reiniging, SystemTouch bindweefselmassage en Buccalmassage gevolgd door een peeling level 1 tm 4 (keuze wordt gemaakt voor of tijdens de behandeling) en masker. Tijdens deze zeer ontspannende behandeling wordt er gewerkt aan huidverbetering zonder dat u ongemak ervaart.

Tijdens deze behandeling kan er niet geharst worden, u kunt een aparte afspraak inplannen bij Waxbar Woerden voor het harsen van het gezicht. Het is aan te raden dit minimaal een week voor de behandeling te laten doen. Het stylen van de wenkbrauwen (harsen en verven) kan voor €17,50 bijgeboekt worden bij de Cosmedix SystemTouch behandeling.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De SystemTouch behandeling is voor iedereen die wil werken aan huidvebetering en kan altijd uitgevoerd worden met een Level 1 peeling van Cosmedix. Hiermee kan al een mooi resultaat bereikt worden. Vanaf Level 1+ t/m Level 4 kan de behandeling alleen uitgevoerd worden indien u een retinol product van Cosmedix gebruikt. U krijgt persoonlijk advies welk retinolproduct het best is voor uw huid.

Het beste resultaat met producten voor thuisgebruik

Het beste resultaat wordt behaald door zowel de behandelingen te ondergaan als de producten van Cosmedix thuis te gebruiken. Zo zorgt u voor een goede voorbereiding voor de behandeling en wordt het herstel van de huid ondersteund na de behandeling. Daarnaast werkt u thuis aan het verbeteren van uw huid. Laat u informeren en boek een huidscan incl Huidadvies.

Wilt u graag producten van Cosmedix maar weet u alleen nog niet welke het best zijn voor uw huid? Boek dan naast de huidscan ook de private shopping sessie. Bij aankoop van minimaal €150 aan producten is de huidscan t.w.v. €27,50 GRATIS.