• Behandelingen

  Behandelingen

NIEUW! IonActive

NIEUW! IonActive

Het IonActive™ System Het IonActive™ System is een 45 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte. Deze behandeling kan ook afgewisseld worden met de BioSurfacePeel. Neem contact op met de salon voor uw persoonlijke advies.

Lees meer

NIEUW! BioSurface Peel

NIEUW! BioSurface Peel

Huidverbetering op het hoogste niveau. Chemische peelings zijn vandaag de dag de meest gevraagde professionele behandelingen, omdat ze huidveroudering kunnen behandelen, hyperpigmentatie en ontstekingen kunnen verminderen, de huid verhelderen en ervoor zorgen dat de huid weer gaat stralen. In de praktijk blijken traditionele chemische peelings vaak te agressief, waardoor een aanzienlijke tijd nodig is voor wondheling en herstel. Met de nieuwe BioSurface™ Peel behoort die lange hersteltijd tot het verleden. U kunt nu eindelijk genieten van de voordelen van een peeling die minder heftig is, minder kostbaar is en meer gefocust is op het samenwerken met de huid.

Lees meer

Bindweefselmassage

NIEUW! Bindweefselmassage!

Een cosmetische bindweefselmassage in het gezicht stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Een slechte doorbloeding kan de oorzaak zijn van o.a. rimpels, verklevingen of acne. De celwanden nemen dan minder goed voedingsstoffen op en kunnen de afvalstoffen minder goed afvoeren. De cosmetisch bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie en optimaliseert daardoor de de huidconditie.

De cosmetisch bindweefselmassage zorgt voor verbetering/vermindering van:

 • Verbetering van de huidconditie, structuur en teint
 • Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

Deze bindweefselmassage kan geboekt worden icm een Dermalogica skin treatment.

Dermalogica microZone®

Dermalogica microZone®

Heeft u een huidprobleem waar u graag snel vanaf wilt? Wilt u werken aan een betere huidgezondheid, of bent u toe aan een ontspanningsmomentje? Kom dan langs voor een microZone treatment of een van Skin treatments! Een microZone is een korte en doeltreffende behandeling van 25 minuten. Een microZone geeft de huid een snelle boost en de oppepper die het nodig heeft. Of u nu wilt werken aan het verminderen van onzuiverheden, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan, of roodheid en gevoeligheid wilt verminderen. De MicroZone is daardoor ook geschikt voor personen met een volle agenda. Snel, makkelijk en effectief! Idee: Combineer een Microzone met een andere behandeling. Bijvoorbeeld harsen of een hand of voet behandeling.
Dermalogica Skin treatments

Dermalogica Skin treatments

Voor elk huidtype of conditie is er een oplossing en behandeling. Aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse zal het huidtype en conditie worden bepaald. Hierdoor bent u altijd zeker van de juiste behandeling. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huid en afhankelijk van het tijdstip van de behandeling. Daarnaast kunt u bij de Dermalogica Treatment vanaf 60 minuten en de Anti-Age Treatments een keuze maken uit verschillende ontspannende massages, bijvoorbeeld een hoofdhuidmassage, een nek/schoudermassage, voetmassage of hand/arm massage. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de verschillende behandelingen. Indien u niet zeker bent welke behandeling voor u van toepassing is kunt u altijd contact opnemen met mij via 06-46715204 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Contactformulier

Glad! met Lycon

Glad! met Lycon

Haargroei is voor de meeste mensen een dagelijks of wekelijks terugkerende ergenis. Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht. Er wordt gebruik gemaakt van warme hars en de haartjes blijven tussen de drie tot zes weken weg. Ook kan door het harsen het haarzakje, waar de haar in groeit, beschadigen. Hierdoor komt het haar minder sterk of helemaal niet meer terug. Dit is een van de voordelen bij regelmatig harsen. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot zes weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. De haartjes kunnen al geharst worden met een minimale lengte van 0,2 cm!

Hou voor het harsen rekening met het volgende:
 • Scrub de huid van het lichaam regelmatig om ingegroeide haartjes te voorkomen
 • Gebruik voor het gezicht een peeling obv enzymen of salicylzuur, echter niet vlak voordat de huid geharst wordt
 • Harsen kan niet op een zonverbrande huid, dus blijf uit de zon
 • Douche niet te warm vlak voor het harsen
 • Harsen kan gevoeliger zijn tijdens de menstruatie of als je weerstand minder is. Ook kan de huid heftige reageren dan anders
 • Gebruik geen verstoppende creme's

Hou na het harsen rekening met het volgende:
 • 24 uur na het harsen niet te warm douchen
 • 24 uur na het harsen niet in de volle zon
 • Gebruik geen verstoppende creme's
Dermalogica hand - anti aging

Dermalogica hand - anti aging

Vaak worden de handen vergeten tijdens de huidverzorging. Echter, aan de handen zie je vaak terug wat de 'echte' leeftijd is. Daarom is het belangrijk om ook de handen te behandelen met de huidverbeterende producten van Dermalogica. Tijdens deze 25 minuten durende behandeling wordt gewerkt op celvernieuwing, (voorkoming van) pigmentatie en het voeden en hydrateren van de huid. Uw handen worden eerst gereinigd, daarna behandeld met een peeling gericht op celvernieuwing en verheldering van de huid. Het masker met vitaminen en peptides wordt ingemasseerd. Natuurlijk wordt de de behandeling afgesloten met de juiste vezorging gericht op hydratatie, verhelderingen en verstevinging van de huid van uw handen. Deze behandeling is los te boeken of in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Huidinstituut
Niche Beauty - Dermalogica, is gevestigd aan de
Meulmansweg 14, 3441AT Woerden
030 743 09 30
info@nichebeauty.nl

Boek nu

© 2018 Niche Beauty. All rights reserved

Privacyverklaring