SkinPen – medisch microneedling 2.0

De SkinPen wordt ingezet om een huidprobleem (indicatie) te reduceren zoals (rest)acne, littekens en tegen de kenmerken van huidveroudering. De intensiteit van de behandeling kan, naar kunde van de huidspecialist, cosmetisch of medisch zijn. De naalddiepte van 0.25mm tot 2.50mm is vrij instelbaar gedurende de behandeling / per behandelgebied. SkinPen Micro-needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te verbeteren en de aanmaak van nieuw collageen en elastine te stimuleren. Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen ten behoeve van de huidverbetering- en huidverjonging. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. SkinPen Micro-needling wordt altijd in kuurverband uitgevoerd van 3 tot 6 behandelingen om het mooiste resultaat te kunnen bereiken.

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. 

Dermalogica Pro Bright *NIEUW*

Alle beste behandelingen van Dermalogica in een!

De nieuwe behandeling bij Niche Beauty heet Pro Bright treatment. Deze staat in het teken van het veelzijdige vitamine C. Tijdens deze 60 minuten durende behandeling wordt er gewerkt aan de stevigheid van de huid door de aanmaak van collageen, wordt de huid verheldert en gaan we pigmentatie tegen. 

Stap 1: Power Bright Pro Power Peel 1-2 lagen

Stap 2: Biolumin C Pro Serum incl ultrasound

Stap 3: Contourmasker 

Extra: wenkbrauwen harsen en/of verven en een massage tijdens het masker


De beste producten en behandelingen van Demalogica verzamelt in een behandeling! Maak snel een afspraak.

Dermalogica Skin treatments

Voor elk huidtype of conditie is er een oplossing en behandeling. Aan de hand van een huidanalyse (Face Mapping®) zal het huidtype en conditie worden bepaald. Hierdoor bent u altijd zeker van de juiste behandeling. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huid en afhankelijk van het tijdstip van de behandeling. Daarnaast kunt u bij de Dermalogica ProSkin treatment vanaf 60 minuten en de AgeSmart Treatments een keuze maken uit verschillende ontspannende massages, bijvoorbeeld een hoofdhuidmassage, een nek/schoudermassage, voetmassage of hand/arm massage.
Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de verschillende behandelingen. Indien u niet zeker bent welke behandeling voor u van toepassing is kunt u altijd contact opnemen met mij via 06-46715204 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Pro Power Peel

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen rond het 30e levensjaar.  Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. De Pro Power Peel is een sterke peeling die los of als kuur ingezet kan worden. Doordat dit een krachtige peeling is, is het aan te raden dat uw huid al meerdere Dermalogica behandelingen heeft ondergaan. Voordat deze peeling wordt uitgevoerd wordt uw huid uitgebreid bekeken. Dit om ervoor te zorgen dat u altijd het beste resultaat zult krijgen. Deze behandelingen zijn beschikbaar in 45 en 75 minuten, waarbij er bij de behandeling van 75 minuten ook het IonActive System wordt toegepast.

Pro Power Peel nazorg producten voor thuis

Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken met de Pro Power Peel is een goede nazorg belangrijk. Deze UltraCalming Kit kunt u bij uw eerste Pro Power Peel aanschaffen voor €45

Gedurende 3 dagen na de behandeling gebruikt u de producten uit deze kit. Zo kan de huid herstellen en bereikt u een nog beter resultaat.

Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage in het gezicht stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Een slechte doorbloeding kan de oorzaak zijn van o.a. rimpels, verklevingen of acne. De celwanden nemen van minder goed voedingsstoffen op en kunnen de afvalstoffen minder goed afvoeren. De cosmetisch bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie en optimaliseert daardoor de de huidconditie.

De cosmetisch bindweefselmassage zorgt voor:

-Verbetering van de huidconditie, structuur en teint;
-Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid;
-Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens.

Deze bindweefselmassage kan in combinatie met een Dermalogica ProSkin gezichtsbehandeling geboekt worden.

Huidinstituut Niche Beauty - Gevestigd in Beauty Center Woerden Trasmolenlaan 8D 3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04

© 2020 Niche Beauty. All rights reserved