Dermalogica Skin treatments

Voor elk huidtype of conditie is er een oplossing en behandeling. Aan de hand van een huidanalyse (Face Mapping®) zal het huidtype en conditie worden bepaald. Hierdoor bent u altijd zeker van de juiste behandeling. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huid en afhankelijk van het tijdstip van de behandeling. Daarnaast kunt u bij de Dermalogica ProSkin treatment vanaf 60 minuten en de AgeSmart Treatments een keuze maken uit verschillende ontspannende massages, bijvoorbeeld een hoofdhuidmassage, een nek/schoudermassage, voetmassage of hand/arm massage.
Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de verschillende behandelingen. Indien u niet zeker bent welke behandeling voor u van toepassing is kunt u altijd contact opnemen met mij via 06-46715204 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Pro Power Peel

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen rond het 30e levensjaar.  Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. De Pro Power Peel is een sterke peeling die los of als kuur ingezet kan worden. Doordat dit een krachtige peeling is, is het aan te raden dat uw huid al meerdere Dermalogica behandelingen heeft ondergaan. Voordat deze peeling wordt uitgevoerd wordt uw huid uitgebreid bekeken. Dit om ervoor te zorgen dat u altijd het beste resultaat zult krijgen. Deze behandelingen zijn beschikbaar in 45 en 75 minuten, waarbij er bij de behandeling van 75 minuten ook het IonActive System wordt toegepast.

Pro Power Peel nazorg producten voor thuis

Pro Power Peel nazorg kit*

Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken met de Pro Power Peel is een goede nazorg belangrijk. Deze nazorg kit t.w.v €24,95 kunt u bij uw eerste Pro Power Peel aanschaffen voor €19,95.  

Gedurende 3 dagen na de behandeling gebruikt u de producten uit deze kit. Zo kan de huid herstellen en bereikt u een nog beter resultaat.

* zolang de voorraad strekt

  Grotere verpakking van de nazorg producten nodig?

  De Pro Power Peel nazorg kit is genoeg voor de nazorg van een Pro Power Peel behandeling. Indien u meerdere behandelingen geboekt of bent u van plan om de komende tijd vaker een peeling te ondergaan? Dan kunt u na een Pro Power Peel behandeling de volgende producten aanschaffen met 15% korting*:

  Product van voor
  Ultra Calmin Cleanser 250ml € 43 € 36,55
  Redness Relief Essence 150ml € 45 € 38,25
  Calm Water Gel 50ml € 57 € 48,45
  Barrier Repair 30ml € 53 € 45,05
  Invisible Phyisical Defense 50ml € 59 € 50,15
  Intensive Moisture Balance 50ml € 52 € 44,20

  Toepassing

  Gedurende 3 dagen na de behandeling gebruikt u de producten uit deze kit. Zo kan de huid herstellen en bereikt u een nog beter resultaat. 

  * deze verpakkingen zijn groter dan die in de Post Procedure Kit

  Bindweefselmassage

  Een cosmetische bindweefselmassage in het gezicht stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

  Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Een slechte doorbloeding kan de oorzaak zijn van o.a. rimpels, verklevingen of acne. De celwanden nemen van minder goed voedingsstoffen op en kunnen de afvalstoffen minder goed afvoeren. De cosmetisch bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie en optimaliseert daardoor de de huidconditie.

  De cosmetisch bindweefselmassage zorgt voor:

  -Verbetering van de huidconditie, structuur en teint;
  -Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid;
  -Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens.

  Deze bindweefselmassage kan los geboekt worden en icm een Dermalogica of Aqua Organic skin treatment.

  Niche Beauty Dermalogica Aqua Organic Woerden

  Huidinstituut
  Niche Beauty

  Gevestigd in Beauty Center Woerden

  Trasmolenlaan 8D
  3447GZ Woerden

  E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  T 06 46 71 52 04


  © 2018 Niche Beauty. All rights reserved