Aqua Organic gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen met Aqua Organic  draaien helemaal om de natuurlijke huidverbetering en anti-aging. Daarom zijn uitsluitend ingrediënten geselecteerd met de hoogste concentratie anti-oxidanten, vetzuren, vitaminen en mineralen. De producten van Aqua Organic zijn plantaardig en biologisch en hebben een aangename en verfrissende geur. Er zijn behandelingen van 25 minuten, 60 minuten en 75 minuten. Klik hier voor de mogelijkheden.

Dermalogica Skin treatments

Voor elk huidtype of conditie is er een oplossing en behandeling. Aan de hand van een huidanalyse (Face Mapping®) zal het huidtype en conditie worden bepaald. Hierdoor bent u altijd zeker van de juiste behandeling. Een Skin Treatment bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), een masker, toner en een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huid en afhankelijk van het tijdstip van de behandeling. Daarnaast kunt u bij de Dermalogica ProSkin treatment vanaf 60 minuten en de AgeSmart Treatments een keuze maken uit verschillende ontspannende massages, bijvoorbeeld een hoofdhuidmassage, een nek/schoudermassage, voetmassage of hand/arm massage.
Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de verschillende behandelingen. Indien u niet zeker bent welke behandeling voor u van toepassing is kunt u altijd contact opnemen met mij via 06-46715204 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u het contactformulier invullen.

IonActive

Het IonActive™ System is een 75 minuten durende treatment waarin hoogwaardige serums worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte. Deze behandeling is een totaal concept en bestaat naast het IonActive™ System ook uit een dubbele reiniging, peeling en worden uw wenkbrauwen geepileerd en/of geverfd.

Pro Power Peel

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen rond het 30e levensjaar.  Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. De Pro Power Peel is een sterke peeling die los of als kuur ingezet kan worden. Doordat dit een krachtige peeling is, is het aan te raden dat uw huid al meerdere Dermalogica behandelingen heeft ondergaan. Voordat deze peeling wordt uitgevoerd wordt uw huid uitgebreid bekeken. Dit om ervoor te zorgen dat u altijd het beste resultaat zult krijgen. Deze behandelingen zijn beschikbaar in 30 en 60 minuten, waarbij er bij de behandeling van 60 minuten ook het IonActive System wordt toegepast.

Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage in het gezicht stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.

Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Een slechte doorbloeding kan de oorzaak zijn van o.a. rimpels, verklevingen of acne. De celwanden nemen van minder goed voedingsstoffen op en kunnen de afvalstoffen minder goed afvoeren. De cosmetisch bindweefselmassage verbetert de bloedcirculatie en optimaliseert daardoor de de huidconditie.

De cosmetisch bindweefselmassage zorgt voor:

- Verbetering van de huidconditie, structuur en teint;

- Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid;

- Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens.

Deze bindweefselmassage kan los geboekt worden en icm een Dermalogica of Aqua Organice skin treatment.

Glad! met Lycon!

Het duurde niet lang voordat LYCON een alom bekend en gewild merk werd in Australië.

Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.

Hou voor het harsen rekening met het volgende:

  • Scrub de huid van het lichaam regelmatig om ingegroeide haartjes te voorkomen
  • Gebruik voor het gezicht een peeling obv enzymen of salicylzuur, echter niet vlak voordat de huid geharst wordt
  • Harsen kan niet op een zonverbrande huid, dus blijf uit de zon
  • Douche niet te warm vlak voor het harsen
  • Harsen kan gevoeliger zijn tijdens de menstruatie of als je weerstand minder is. Ook kan de huid heftige reageren dan anders
  • Gebruik geen verstoppende creme's

Hou na het harsen rekening met het volgende:

  • 24 uur na het harsen niet te warm douchen
  • 24 uur na het harsen niet in de volle zon
  • Gebruik geen verstoppende creme's
Niche Beauty Dermalogica Aqua Organic Woerden

Huidinstituut
Niche Beauty

Gevestigd in Beauty Center Woerden

Trasmolenlaan 8D
3447GZ Woerden

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 46 71 52 04


© 2018 Niche Beauty. All rights reserved