• De Salon

    De Salon

Huidverbetering en Wellness

Bij Niche Beauty ligt de focus op huidverbetering en wellness. Niche Beauty is gevestigd in Leidsche Rijn Utrecht en werkt met het fantastische product Dermalogica.

Als schoonheidsspecialiste zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u helemaal tot rust komt en dat u kunt genieten van een heerlijke behandeling om vervolgens met een stralende huid naar huis te gaan.

Niche Beauty maakt gebruikt van de produkten van Dermalogica.

Dermalogica is het product voor huidverbetering en is een no-nonsense merk wat geen geld uitgeeft aan mooie verpakkingen maar wel aan de ontwikkeling van goede huidverzorgingsproducten. De verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en er wordt niet getest op dieren. In de salon krijgt u een skin treatment wat afgestemd is op uw huidtype en de conditie van uw huid op dat moment. Het zijn geen standaard behandelingen en de producten die gebruikt worden kunnen per behandeling verschillen. Dit houdt het afwisselend en tegelijkertijd krijgt u een mooie en stralende huid!

Face MappingĀ®(huidanalyse)

Ken jouw huid! Een Dermalogica skin therapist beschikt over Face Mapping, een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. U krijgt een advies op maat, zo weet u altijd welke producten het beste zijn voor uw huidtype en conditie op dat moment. U kunt een afspraak maken voor een gratis FaceMapping!

Gezichtsbehandelingen

Hoe is een Dermalogica behandeling anders van een gewone schoonheidsbehandeling? Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele behandelingen doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Er zijn verschillende behandelingen afgestemd op uw wensen en de conditie van uw huid. Kijk bij Prijslijst voor een uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Ontspanningsmassage

Naast de skin treatments kunt u ook genieten van een ontspannende massage van de achterkant benen en de rug. Vergeet de stress en drukte en kom even helemaal tot rust! U kunt kiezen tussen een massage van 30 minuten of 60 minuten.

MicroZone

Heeft u een druk bestaan en nauwelijks tijd om naar een salon te gaan? Maak dan gebruik van een MicroZone behandeling. Tijdens deze behandeling wordt een specifiek deel van uw gelaat behandeld. De behandeling duurt 30 minuten. De microZone behandeling is ook een goede manier om kennis te maken met Dermalogica. Klik hier voor een uitgebreide uitleg en voor alle andere behandelingen.

Reviews

Wilt u weten wat anderen vinden van de behandelingen bij Niche Beauty? Lees de reviews.

Niche Beauty 07

Niche Beauty - Dermalogica
Pablo Picassostraat 114, 3544 NX Utrecht
030 743 09 30
info@nichebeauty.nl

Boek nu

Ā© 2016 Niche Beauty. All rights reserved